Kirjeldus

Toote kirjeldus

Firmast

Me oleme professionaalne Prohid.ee müüja.

Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Viis: meiega Ühendust poolt sõnumid!

Kui te ei ole me rahul toodet või teenust ,võtke mind ja ei anna meile negatiivne või füüsiline tagasiside,Me peame teile rahuldava lahenduse.

Laevandus

1, Lahtiselt tellimusi, saame vaba kord, FedEx,DHL või UPS.

2,Esemed saadetakse piires 1-3 tööpäeva kohta saadud makse.

3, Kirjed veetakse kasutada Lennupostiga Œreach enamik riike jooksul 10 kuni 20 tööpäeva jooksul tavaliselt.

4,Et rohkem kui $50, tavaliselt saadetakse tähitud lennuposti koos jälgimise numbri(võtab 15-25 tööpäeva jooksul), Et üle $200,tavaliselt saadetakse poolt EMS,Fedex või DHL(võtab aega 5-10 tööpäeva jooksul), Kui teil on mõni küsimused,ja tahan, et tuleks saata kiiresti teed,siis palun lihtsalt vastake võtke meiega ühendust sõnum,me arvutab, laevandus tasu teile varsti.Aitäh!

5, Tarneaeg oleneb sihtkohast ning muud tegurid, võib see võtab aega kuni 20 tööpäeva.

Tagasi

Palun teavitage meid 30 päeva jooksul pärast toote kättesaamist.

Palun hankima tagastatud kauba numbrit & tagastatud aadress tahes objektid.

Objektid PEAVAD olema kõik originaalpakendis ja tarvikud.

Me asendada objekte, mis on rikkis, 30 päeva jooksul, alates kuupäevast, mil te saite.

Kirjed, mis on füüsiline vägivald ei ole hõlmatud garantii.Tagasimaksed on saadaval ainult defektsete toodete eest esitada 7 päeva jooksul pärast kättesaamist.

Tagasiside

See on kõrgelt hinnatud jätad meile positiivset tagasisidet ja 5 star rating kommentaarid kui olete rahul meie teenust!Sinu kommentaar on väga oluline oma äri eduks.Kui te ei ole rahul punkt või ei ole saanud asju üle 35 päeva,palun võtke meiega ühendust lahendus,me püüame oma parima, et lahendada see.Meil tuleb teile rahuldava lahenduse.Palun võtke meiega ühendust, enne jäta ükskõikseks tagasisidet või 1-3 tärni hea tagasiside ja avatud Korral.me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi.Sest me usume, et Kõike saab lahendada kommunikatsioon.Aitäh!

Võtke Meiega Ühendust

Tere tulemast meie poodi!Me oleme professionaalne maailmas hulgimüügi firma, meie enda tehase China.Pakume palju tooteid, sealhulgas, tervis & ilu,rõivamanused, mängud, mänguasjad ja hobid, ehteid, antique & ameti.Riided jne.mõistlikud hinnad, hea klienditeenindus ja usaldusväärne laenuvõime on meie juhtmõte.Kui teil on küsimusi, siis palun julgelt post meie teenus spetsialistid 24 Tundi Päevas, 7 Päeva Nädalas, ja me vastame teile ASAP.Kui vastust 24 Tunni jooksul, siis palun kontrollige, rämpsposti posti kasti või lahkelt uuesti saata see meile.Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!

Täiendav Teave

Sündmus Pidu
Stiil Hyperbole
Seade Tüüp Piik Seade
Materjal Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid
Rõngad Tüüp Pulm Ansamblid
Mudeli Number H122
Trahvi või Mood Mood
Kuju\muster Loomade
Toote Tüüp rõngad
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Metallide Tüüp Tsingi sulam
Brändi Nimi Marquis lõigatud
Sugu MEHED
Päritolu Mandri-Hiina
CN Zhejiang

Arvustused

Armas

See on olnud kaks kuud Eestis, kuid ma ei saa vähendada tähed, poeg õnnelik! Ta ei olnud üldse ärritunud viivitus, sest-et rõngas ise, Lohe ise on fantastiline!!!! Iga lible, iga blizzard on teinud selle armu ja oskusi, mis tundub elus. See on väike, elu metallist lohe, kes on olnud süüdistavad minu poja sõrme ja ei liigu kuni ta meeldib see.Ma, et talle veel üks nii, et üks lohe ei ole igav. Tänan teid väga!!! Soovitan!!!!!

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5