Kirjeldus

Toote kirjeldus

Super Premium Pehme Microfiber Kuivatamine Cltoth Auto Hoolduse Kiire Detail Vaha Koorimist/Poleerimine Hügieenisidemed Ultra Absorbancy Autopesu Rätik

【Kriimustada-vaba, kiuvaba, Keerutage-tasuta】--Super pehme palus microfiber kuivatamise rätik on valmistatud ülimalt rafineeritud aasa kootud microfiber.Ja neid kasutatakse Silk banded äärte tehnoloogia lohistama-vaba, scratch-tasuta tulemusi.

【100% Masinaga Pestav】--Dual-Vaia -, Plüüš-Microfiber Kuivatamist Rätikuga on võimalik taaskasutada ja pestud sadu kordi, ilma et kaotaks oma imamisvõime ja pehmust.Õrn mikrokiud saab paremini kaitsta teie lemmik auto vältida kriimustusi.Tõhus puhastamine all märja ja kuiva ilmaga.

【Nr Kuuluvad Kiud】--Imav microfiber kuivatamise rätik on valmistatud ülimalt rafineeritud aasa kootud microfiber ja silk banded servad.Tõhus puhastamine all märja ja kuiva ilmaga.

Saate ohutult puhastada detaile oma auto muretsemata kuuluvad kiud.

【Väga Imav】--Üle 300 000 Super Pehme Kiud Ruutmeetri Tolline.Uskumatult tihe rätik maksimeerib kasutusmäärad.Saab ka paremini poola või vaha oma autole.

【100% Garantii】--Kui mingil põhjusel sulle ei meeldi, auto kuivatamine rätikud, me tagastame raha ilma küsimusi esitamata.Proovige toode mingeid riske!

Täiendav Teave

Suurus 30x60cm
Feature2 Autopesu Microfiber Lapiga
Värv Kollane hall
Feature1 Ekstra Pehme Autopesu Microfiber Lapiga
feature5 Üksikasjalikult Auto WashTowel Kunagi Scrat
feature4 Hemming Auto Hooldus Riie
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Multifunktsionaalne Rätik
Feature3 auto puhastamine, kuivatamine lapiga

Arvustused

Super toode. Suur imav microfiber lapiga.

Väga hea kvaliteet

Pakk on kohale toimetatud heas seisukorras, kaup on väga hea kvaliteediga.

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5