Kirjeldus

Toote kirjeldus

[Silikoon Materjalide], mis on Valmistatud silikoonist materjal, pehme ja vastupidav kasutada.See on tugev sitkus, ei ole kerge deformatsioon või lõhenemist.

[Kerge Pesta] Meie silikoon kuivatamine vaipa on lihtne hooldada, lihtsalt loputa veega või kergelt harja ja seejärel kuivatage.See on lihtne pesta ja kasutada.

[Ladustamiseks Hammas] See silikoon roog kuivatamine pad on varustatud s silikoon ladustamise hammas, mis suudab hoida ja kuiv plaadid.Tõhus ja mugav vee äravoolu ilma määrdumise lauanõud ja ratsionaalne kasutamine ruumi.

[Fast Dry] silikoon roog kuivatamine pad on anti-slip juhtuma read, mis võib kiiresti vee äravoolu, samas vältida libisemist.Saate hoida oma köök puhas ja korralik.

[Multifunktsionaalne] Ei ole ainult kuiv roog pad, kuid ka non-slip pad lõikelauad ja kuuma ja külma isolatsioon pad toidu.Ärge kasutage avatud tuld, ja vältida kokkupuudet teravate esemetega.

Toote Nimetus: Silikoon Kuivatamine Matt

Peamine Materjal: Silikoon

Toote Mõõdud:

Äravoolu Pad: 48.5 x 35.5 x 0,3 cm

Ladustamine Hammas: 14.5 x 32,7 x 1.4 cm

Värv (Ei Ole Kohustuslik): Must, Hall

Märkused:

1.Seal võib olla pisut erinevad pildi ja tegeliku värvi kauba.Me püüame oma parima, et näidata teile täpselt selle värvi.

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus tingitud käsitsi mõõtmine.

1×Kuivatamine Matt

1×Ladustamise Rack

Anti-Slip Tabel Matt ,Pehme Countertop Pad

Täiendav Teave

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

Arvustused

Suurepärane! Kindlasti hea toode.

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5