Kirjeldus

Toote kirjeldus

Tere tulemast minu poodi!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Materjal: Polüester ja elastaan kangas.Kogu ringil ei ole nurki seotud, ei ole kerge korts; elastne ja rihma kinnitamine sulgemise allosas, topelt tugevdamine, ei ole lihtne suunata.

MÕÕTMED: SOBIB KÕIGE MÖÖBEL.

1-iste sobib kõige tugitoole kuni selja pikkus 90 kuni 140 cm/35 kuni 55 Tolli.

2-kohaline sobib kõige loveseats kuni selja pikkus 145 kuni 185cm/57 72 Tolli.

3-kohaline sobib kõige diivanid kuni selja pikkus 190 kuni 230 cm/75 kuni 90 Cm.

4-iste sobib kõige diivanid kuni selja pikkus 235 300 cm/92 118 Cm.

Palun Mõõda Enne Ostu; Vaata Mõõtmise Juhend Fotod

VÄLTIDA LIBISEMIST: Funktsioon, elastsed rihmad; Enam üle käe klapp teha kangas on rohkem pingul.Kaks vaht torud, mis on tõmmatud sisse sooned kaks külge jääda koht parem.

MÖÖBEL PROTECTOR: Kaitsta oma mööblit igapäevane kulumine, lekete ja plekke.See on suurepärane valik kodudes, kus on lapsed ja lemmikloomad.

EASY CARE: Masinaga pestav, pesta temperatuuril umbes 30 ° C, kerge pesu pesemis on soovitatav, palun ärge valgendi.

PAKEND: Üks diivan kaas koos kahe vaht torud.

Küsimus:kas On veekindel?

Vastus:Noh, see on pestav, nii et ole kindel, et see on veekindel.Me oleme pidanud seda paar kuud nüüd ja kaks loomad, see ikka näeb välja nagu uus, kui me peske seda.Ei ole plekke, mis näitab üldse.

Küsimus:Kuidas mõõta diivan

Vastus:Vasak tagumine iste parem tagumine iste peaks seda tegema.

Küsimus:Minu diivanil on 90 cm pikk.Kui ostsin kaks regulaarset diivanil suurused, oleks see töötab, kui ma säilimise üleliigne, mis hõlmab iga pool oma diivanil ühe katta?

Vastus:Tänan teid teie järelepärimises.See oleks hästi, kui sa vitsutama selles üleliigset kangast.Enne kui küsida seda küsimust, me oleme teiste klientide palus seda.Ja nad ostsid kaks regulaarset diivanil kas suurus.See töötas hästi.Loodan, et see on kasulik teile.Head päeva.

Lihtne-Läheb

Küsimus:kas sa pane see kuivati?

Vastus:Meil on pestud ja kuivatatud meie tõsta hõlmab palju, palju kordi.Me püüame neid välja võtta kuivati, enne kui nad saavad üle-kuivatatud mis ei tee haiget neile, kuid ei anna neile staticky.

Tasumine

Seal on palju makseviisid saadaval Prohid.ee nagu Visa, krediitkaardid, reaalajas pangaülekanded, offline makse (pangaülekanded ja Western Union).Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.

Kaitsta oma huve,teie makse on ajutiselt valduses Prohid.ee,ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja on rahul .

Kohaletoimetamine Tingimused

Me kohaletoimetamise esemete saatmise aadress, mida sa vasakule Prohid.ee.Selleks, et saad oma tellimuse tavaliselt,palun lõpeta oma saateaadress hoolikalt.

Tagastamise Poliitika

Me garanteerime, 100% rahulolu.Kui te tunnete, ei ole rahul üksusi, mida oled saanud meilt ja objekt on erinev kirjeldus.Palun andke mulle teada.

Täies ulatuses tagastamine, vahetamine või asendamine on pakutud.

Tagasiside & Meiega Ühendust

Kui olete rahul minu teemad ja teenust, siis palun tehke mulle teene, et jätta positiivne tagasiside.Oma hea tagasiside on väga teretulnud.

Ma olen õnnelik, et vastata ühelegi küsimusele, te võib-olla, nii et palun ärge kõhelge minuga ühendust.Ma annan oma parima, et vastuse saate hiljemalt 24 tundi, eeldab, et me oleme välja nädalavahetustel.

Täiendav Teave

Protsessi Tehnika Muud
Tootmine diivan kate
Funktsioon Tüüp Kõik Kaas
Stiil Tahke
Kohaldatava Diivan diivan
Hooaeg Sügisel ja Talvel
Materjal 100% Polüester
Päritolu Mandri-Hiina
Fabirc Stiil Harjatud
Fabirc Ehitus 140gsm

Arvustused

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5