Kirjeldus

Toote kirjeldus

Kirjeldus:

Sobiv Mudel : Dyson V7 V8 V10 V11 tolmuimeja

(Ole saadaval V6)

Funktsioon:

1. Uus topelt-jooksvalt harja struktuur on varustatud 2 pehme harjaga kohevaks ribadeks pöörlevad samas suunas, mis saab tõhusalt imeda tolmu protsessi lükates ja tõmmates edasi ja tagasi.

2. Universaalne ratas pöörleb kergesti 360 kraadi pööre liikumise seade on ka ähvardav.See on lihtne, et juhtida suunda ja aitab puhastamine.

3. Eemaldatav konstruktsioon kohevaks rullid, ühe-nupu lahti, lihtne lahtivõtmine, puhastamine mugavam ja tõhusam

4. HEPA Filter:Filter võib vähendada tolmu, õietolmu, ja teiste allergeenide õhku, mida hingata.intercepts suur prügi ja praht,Filter peene tolmu filter ja puhastage tolm poolt tekitatud pisikesi tolmu ja bakterid, ja vähendada teisese õhu .

1. Me soovitame teil tasuda internetis, kui teil on vaja rohkem teavet, palun võtke meiega ühendust. 2. Makse tuleb teha 15 päeva jooksul pärast tellimuse esitamist, vastasel juhul tellimus tühistatakse süsteemi poolt. 3. Palun veenduge, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet, nagu kontaktisik (täielik nimi vene keeles), aadress ja telefon Ütle, kui number täites teie ostjale teavet. 4. Palun täitke oma õige aadress, kaasa arvatud oma Korter Nr.Tänav, Linn, Piirkond ja Riik. 5. Kui PATMENT ei ole kättesaadav või see on kehtetu, teie broneering tühistatakse süsteemi poolt. 1, Saame pakkuda kaupu Hiina posti tähitud lennuposti ja Hiina pluss tavaline väike pakett.Saabumisaeg on väga, väga aeglane, keskmine saabumisaeg on umbes 20-40 päeva, aga sa pead ootama, 40-60 päeva tipp hooaeg. 2, Kui soovite meile saata oma kaupade EMS, DHL, UPS, FedEx, palun võtke meiega ühendust, et teada saada, postikulu. 3, saadame kõige kaupade 3-7 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud. 4 eest vastutab ostja on mis tahes kindlustus -, probleeme ja kahju, mis on põhjustatud shipping service), näiteks õnnetuste hilinemise või muude probleemide puhul.Lisaks ostja peaks vastuta maksu-ja / või kohustus laadida oma riigis. 5, Mõnedes riikides/piirkondades võib olla maksuküsimused tõttu, et summa, palun võtke ühendust klienditeenindusega muuta tollideklaratsiooni summa

Täiendav Teave

Mudeli Number eest Dyson Juhtmeta Tolmuimejad V7 V8 V10 V11
Vaakumi Osa Tüüp Harjad
Brändi Nimi YOMEKOLY
Tüüp Tolmuimeja Osad
Päritolu Mandri-Hiina

Arvustused

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5