Kirjeldus

Toote kirjeldus

Moe Anime Custom Võtmehoidjad Cartoon Akrüülist Võtmehoidja Foto Kohandatud Hologramm Plastikust Isikupärastatud Võlusid Võtmerõngast

Kuidas tellida ?

1.Andke meile teada, kogus ja suurus nõutav

2.Vaadata stiile alla, et kinnitada stiilid

3. Võtke meiega ühendust hinnapakkumist .

4.Kinnitada hinna ja tellida

5.Kinnitada joonistus disain

6.Tootmine, tarne

me lihtsalt ei kohandatud tooted,mis tahes kohandatud tooteid, mida sa tahad.Kui olete huvitatud meie toodetest,võtke ühendust meiega ,me võtame dropshipping.

Kui teil on muid taotluse või mis tahes muud küsimused,võtke meiega ,et rohkem ,odavam,saame pakkuda parimat hinda ja parimat teenindust.

Hind sõltub suurusest,kogus,tehnoloogia ja tarviku,pls öelge mulle rohkem üksikasju, siis ma tsiteerin teile täpselt.Kui teil on mõni küsimus, pls võtke mind.

--------------------------KKK------------------------- Et Protsess 1. Saada Päring 2. Kinnitada täielikult üksikasju, et sa kohe,kaasa arvatud suurust,tehnikat,et kogus 3. Hind heakskiidu, siis pakume projekteerimise, tarne & makseviisid 4. Proovi tehtud pilte iga nurga alt oma heakskiitu VÕI pakkuda teile kontrollige isiklikult 5. Proovi heaks, masstootmine algab 6. Update teil on kohale olekut, kuni pakk saabus täiesti 7. Teie vääris soovitab & nõuanded seoses meie teenuse ja kvaliteedi Küsimused 1. Millist värvi formaat?Palun pakkudes CMYK värvi, mitte RGB värvi, muidu on värvi erinevus. 2. Milliseid faile saab saata?Palume saata JPG/PDF/PNG/PSD faili( MÄRKUS: palun minuga ühendust, et saada PSD faili, sest alibaba ei saa seda toetada) 3. Kuidas muuta oma disain? (1) Kui teie kujundused on topelt pool pilti, palun lisage ees kiht ja tagakülg kiht ja ei pea klapp oma disaini, me klapp tagakülg, samuti palun lisada auk positsiooni kiht. (Märkus:Semilucent/vaata-läbi disaini on vaja jagada oma disaini kaks kihti, üks kiht on valge osa, teine kiht on vaata-through kiht) (2), Palun märkige kogus failinimi( kui iga disain on erineva suuruse, palun märkige iga suurus, liiga) või luua üks JPG kirjeldus näidata kogus, disain.

Täiendav Teave

PAK 1 tk
Metalli värv Gold-värv, Tõusis Kulla Värvi, Hõbe
Toote Tüüp Võti Ketid
Kohandatud Tüüp Foto
Materjal Akrüül
Sugu Unisex
Kuju\muster JOONIS
Mudeli Number Akrüül-Võtmehoidja
nimi Custom Akrüül-Võtmehoidja
Suurus Custom 3cm-20cm
Metallide Tüüp Tsingi sulam
Brändi Nimi Puu.c
Stiil Armas/Romantiline, Custom Cartoon Joonis Võlu
Trahvi või Mood Trahv
Kuju Ebaregulaarne
Kasutamine Suveniiri, Laekuva, Edendamine kingitus, Äri kingitus, Reklaam kingitus, jne.
Funktsioon Keskkonna Sõbralik
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Päritolu Mandri-Hiina
Trükkimine Custom CMYK UV Prindi

Arvustused

Keychain näeb nii palju rohkem kulunud kui pildi saatsin.

ILUS

Ma olen nii õnnelik!! Keychain on nii säravad ja müüja on fantastiline. Ma ei telli enam kunagi! 10 Papyruses välja 10

Teie e-posti aadressi ei avaldata.Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5